Luftig Duk


Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

29.01.2016 - Gradient Aspen 6

        Ny Aspen slippes våren 2017 - EN-C

 

Gradient Logo
CZ   EN
Login
QualityGuarantee
GRADIENT s.r.o. 
Plzenska 130/221 
150 00 Praha 5 - Motol 
Czech Republic 
Tel/Fax: +420 257 216 319 
gradient@gradient.cx 
Contact
DDsystemVO systemEverlast

Kommer i løpet var våren 2017

På div forum har du kanskje allerede fått med deg at Gradient er i ferd med å avslutte utviklingen og fullføring av høyyteren ASPEN6. (EN-C)

Ved å bruke den siste kunnskap tilgjengelig for konstruksjon av vinger og bruk av den sofistikerte og velprøvde Gradient teknologien viste prosjektet Aspen6 seg å være fantastisk allerede første gangen vingen var i luften. Med dens potensielle ytelse og med dens høye sideforhold har den allikevel en behagelig oppførsel med bra tilbakemeldinger til piloten.

Aspen6 har en ny utforming av fronten og har et høyrere sideforhold. Samtidig har man har sørget for et minimum av twisting i vingen for å oppnå et minimum av indusert motstand. Aspen6 har et nytt layaut på liner. Linene er av den tynne typen uten beskyttende strømpe. Dette sammen med et aerodynamsik rent vingeprofil sammensatt av 66 celler sørger for høye ytelser selv på full speed.

Aspen6 er en rendyrket sportsvinge desegniet for piloter med ønske om grenseløse distanseflyving.

Aspen6 has already passed shock&load tests. We plan to produce it in 5 sizes.

Your Gradient team.

Our first success with Aspen6: A Czech pilot Mirek Volny accopmlished a beautiful 270km long flight with Aspen6. Congratulations!

    Luftig DukTelefon: +4791808290Nettstedskart