Luftig Duk


Hovedside


Nyheter


Nettbutikk


Informasjon om virksomheten

Aircotec

Forhandler for alle Aircotec sine instrumenter.

Alle Aircotec instrumenter leveres i forskjellige pakker der forskjellige ting er inkludert. Eks pakke for lårfeste, egen cocpit, hg innfesting. Pakkene inkluderer festene, software for å studere data fra instrumentet og kabel. Priser under på standard pakker som inneholder instrumentet. Lader inkl på alle XC trainere, og UBS kabel følger på Dual og 3G.

Aircotec Favorit

 

 

 

 

Det enkleste produktet i Aircotec sitt utvalg. Mao en vanlig vario uten for mye duppedingser. 2 høydemålere, 4 valgbare variolyder. Finnes i 4 farger. Sort, rød, grønn og gul. For mer tekniske data les her.

 

 

 

 

Kr 3,112,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Aircotec XC-Trainer Easy

 

 

 

 

 

Her er det innebygget 20 kanals GPS. Så når vario og GPS jobber i lag kan en hente ut mye mer interessante data for flyvningen. Easy er "billigutgaven" av de 3 XC-Trainere, men kan oppgraderes til sine brødre. Har 3 skjermbilder. Barogram og kompass, termikk og vindkurver, og vario. Kan lagre 3 waypoints og 3 faste punkt og har minne for 18 timers flyvning. For mer teknisk les her. For sammenligning av de forskellige XC-Trainere les her.

 

 

 

 

Kr 4,298,-

 

 

 

 

 

 

 

Aircotec XC-Trainer Easy+

 

 

 

Her er det innebygget 20 kanals GPS. Så når vario og GPS jobber i lag kan en hente ut mye mer interessante data for flyvningen. Easy+ er "billigutgaven" av de 3 XC-Trainere, men kan oppgraderes til sine brødre. Forskjellen på Easy og Easy+ er i hovedsak temperarturmåler for å finne temperaturgradienter. Har 3 skjermbilder. Barogram og kompass, termikk og vindkurver, og vario. Kan lagre 3 waypoints og 3 faste punkt og har minne for 18 timers flyvning. For mer teknisk les her. For sammenligning av de forskellige XC-Trainere les her.

 

Kr 4,990,-

 

 

 

 

 

Aircotec XC-Trainer 3G

 

 

 

 

 

 

Som Dual, men har i tillegg innebygget et accelerometer (g-force sensor). Dette kan måle de g-belastningene du hadde under turen. Hvor mye krefter var det i bobla når den røsket deg opp?? Hvor hard var stupspiralen?? Den har i tillegg et 9'de skjermbilde som viser dette. . Kan lagre 128 timers flyving. For mer teknisk les her. For sammenligning av de forskellige XC-Trainere les her.

 

 

 

 

 

Kr 7,200,-

 

 

 

 

 

 

 

Nyhet

Aircotec XC-Trainer PRO

 

 

Siste "skrik" fra Aircotec. Som Easy, men mer konkurranseorientert. 20 kanals gps, kan lagre 145 timers flyving, 224 waypoints, 10 ruter og har batteritid til 40 timers flyving. Har 7 skermbilder. Innebygget temperatursensor for å finne teperaturgradienter. Har ikke g-måler som 3DG. For mer teknisk les her. For sammenligning av de forskellige XC-Trainere les her.

 

 

Kr 6,700,-

Aircotec Top Navigator

 

 

 

Dette er rosinen i pølsa. Instrumentet ble laget 1997. I all hovedsak er den uforandret med unntak av at den i 2002 fikk en 16 kanals gps i forhold til 8. Det er stort sett software som blir oppdatert. Dette instrumentet kan ALT. (du må fly selv) Den har en bobledatabase. Har du flydd i et område før kan instrumentet huske boblene og markerer de for deg. Vil kalkulere endringene i vindhastighet og retning og med dette regne ut hvor bobla sannsynligvis ligger i dag (i den høyden du er i). Instrumentet kan selv skifte skjermbilder fra du ligger og skrur til du legger på glid. Les mer om det her. Pris på forespørsel

 

 

 

Luftig DukTelefon: +4791808290Nettstedskart